Gratis parkeren in groot-Ninove

Het parkeerbedrijf OPC – verantwoordelijk voor het beheer en de controles van alle parkeerautomaten in de Ninoofse binnenstad – zal tot en met 5 april geen controles meer uitvoeren in groot-Ninove! Ook op de Shop & Go-zones kan je zonder enig probleem langer parkeren.

Je hoeft dus geen ticketje meer te nemen. De volgende dagen gaan het stadsbestuur en OPC dit ook duidelijk communiceren op de parkeerautomaten.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...