Willemijn bij de laatste 22 in Miss België

Willemijn Pieters (17) uit Ninove eindigde bij de laatste 22 in de Miss België-verkiezing 2020 op 11 januari. Een uitstekend resultaat na een prachtprestatie. Willemijn werd immers geselecteerd voor de Miss België-finale uit meer dan 200 kandidaten, en dat kunnen dit jaar slechts 32 kandidates zeggen! Willemijn is zesdejaars Latijn-moderne Talen in het Sint-Jozefscollege in Aalst.

“Ik heb enorm veel steun aan m’n familie”, zegt Willemijn. “Dit is echt een kinderdroom die in vervulling gaat. Dit is zo’n unieke kans. De laatste selectie was behoorlijk zenuwslopend, maar ik ben heel blij dat ik de ultieme finale heb gehaald. Ik ben een van de jongste deelnemers, maar ik zie dat als een voordeel. Zo kan ik nog veel bijleren en al die toffe ervaringen neem ik toch maar mooi mee in m’n rugzakje.”

Willemijn heeft al aardig wat modellenwerk achter de rug, wat haar prima helpt in diverse fotoshoots. Zo toonde ze zich een prima kandidate bij deze Miss België-verkiezing van een erg hoog gehalte. De uiteindelijke winnares werd Celine Van Ouytsel uit Herentals.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...