Als een lijk opduikt in een luxe-hotel

De Komedie Compagnie brengt op vrijdag 7 februari om 20 uur in CC De Plomblom in Ninove de klucht ‘Out of Order’ van de Engelse komedieschrijver Ray Cooney. In de Nederlandstalige versie wordt dat ‘ ’t Schoon Verdiep’ met een heuse topcast: Ludo Hellinx, Patrick Onzia, Karel Deruwe, Jan Van Den Bosch, Ivo Pauwels, Helga Van der Heyden… Het verhaal? In een luxueuze Antwerpse hotelsuite (of schoon verdiep) wordt een lijk gevonden, te wijten aan een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden… Info: 070-691.002 (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...