Neckermann in zee met Sunweb

Neckermann België heeft de online touroperator Sunweb onder de arm genomen, waardoor in de Neckermann-reiskantoren ook Sunweb-bestemmingen worden verkocht. Door die samenwerking krijgt Neckermann zowat 90 procent van zijn oude aanbod opnieuw in portefeuille. Na het faillissement van Thomas Cook in ons land werd de retailtak opgevist door de Spaanse reisgroep Wamos. Daardoor konden 62 van de 91 winkels opnieuw de deuren openen als Neckermann. Neckermann België en Sunweb gaan nu samenwerken. “Daardoor kunnen de reiswinkels 90 procent van het oude aanbod weer aanbieden”, zegt Laurent Allardin, general manager van Neckermann België. “Sunweb vliegt ook overwegend met Brussels Airlines en de hotels die zeer vaak geboekt werden bij Neckermann, vind je bijna allemaal terug bij Sunweb.” Sunweb hoopt via de deal fors te groeien. Het is voor het eerst dat de online touroperator ook in fysieke winkels zal worden verkocht. Dat geldt ook voor de Neckermann-reiswinkel aan de Graanmarkt in Ninove. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com