Werken centrum eindelijk voorbij

De werken in het centrum van Ninove, meer bepaald in de Dreefstraat en Weggevoerdenstraat, zijn – na ruim een jaar eindelijk voorbij. Over het hele traject werd de riolering vernieuwd en de volledige wegenis aangepakt, met nieuwe voetpaden, parkeervakken en plantvakken. Het beton werd vervangen door asfalt. De hele operatie verliep in vier fases. In de laatste fase werd een toplaag in asfalt aangelegd in de Weggevoerdenstraat. Het einde van de werken is zondermeer een opluchting voor heel wat Ninovieters. Nu kunnen automobilisten opnieuw probleemloos het centrum bereiken, via de Dreefstraat doorsteken naar de Ninoofse ring en vice versa. Dit zou de verkeersdruk op de ring enigszins moeten doen afnemen. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...