Van pijlpinkers en luchtgekoelde Kevers

Het jaarlijkse Kevertreffen in hartje Ninove bracht opnieuw zo’n 560 Kevers en VW-busjes uit België en buurlanden samen. Opnieuw was er randanimatie voorzien met onder meer een dj, de aanwezigheid van een Miss Freddyfiles 2019 (Mirthe Hauters uit Zandbergen) en prijzen voor de 30 mooiste Kevers en afgeleiden. Ondanks het wisselvallige weer kwamen er toch heel wat kijklustigen opdagen. Zaterdag 16 maart daagde er al een reeks VW-busjes uit Engeland op bij brouwerij Slaghmuylder, waar de bestuurders konden kennis maken met de Ninoofse Witkap. Op ‘Sexy Semaphore Sunday’ werden onder meer de wagens en busjes met pijlpinkers in het zonnetje gezet. Foto’s: Els Van Aelbrouck (ggm) 10B_KEVERS

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...