Louis De Wolf overleden

In de Goeiedag Ninove-Denderleeuw van deze week is een foutieve foto verschenen wegens een technische fout. De redactie wenst zich hiervoor te verontschuldigen. Hierbij de correcte versie.

Louis De Wolf overleden
De voormalige uitbater van café Uilenspiegel in Aspelare, Louis De Wolf, is op 80-jarige leeftijd overleden. Louis baatte Uilenspiegel met zijn vrouw Frieda liefst 38 jaar lang uit. Het eerste kwarteeuw lag het café op de hoek van Melkbos en de Geraardsbergsesteenweg. In 2004 verhuisde het café naar de Plekkersstraat. Louis is zowat zijn hele leven ook veehandelaar geweest. Café Uilenspiegel was jarenlang de thuisbasis van heel wat verenigingen, zoals twee biljartclubs, een duivenbond, een wielertoeristenclub en de scouts. Op 16 december 2017 gingen Louis en Frieda met pensioen en gaven ze hun laatste tap. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...