Plantjesweekend KOTK: Sophie de Strijcker rekent op een verkoop van 2.000 azalea’s

Op 16, 17 en 18 september 2016 staan duizenden vrijwilligers opnieuw klaar om azalea’s te verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. In Ninove neemt o.a. Sophie de Strijcker opnieuw de uitdaging aan om zoveel mogelijk plantjes te verkopen om zo samen met tal van gemotiveerde helpers een vuist te maken tegen kanker.

Vorig jaar begon Sophie eerder kleinschalig – er werden 800 plantjes zonder problemen verkocht – en dit jaar stelt zij samen met haar team het doel om 2.000 plantjes te verkopen. Er zijn verkooppunten op vrijdag 16 en zaterdagvoormiddag 17 september aan de Colruyt, Carrefour, café Roosevelt en Delhaize (enkel op zaterdag).

Een plantje kost 7 euro, het bedrag gaat integraal naar de actie Kom op tegen Kanker. Vooraf bestellen kan door een berichtje te sturen naar 0475/757292.

Topartikels editie Ninove-Dender