Start campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'

Van zaterdag 30 april tot en met 4 juni 2016 organiseert de stad Ninove in samenwerking met Bond Beter Leefmilieu, Gezinsbond en Unizo opnieuw de campagne “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Doel is om de inwoners aan te zetten om meer met de fiets of te voet inkopen doen bij de lokale handelaars.

Klanten die te voet of met de fiets winkelen, worden door de deelnemende handelaars beloond met een Belgerinkel-lot met unieke code. Die code registreren de klanten via www.belgerinkel.be, waarna ze binnen de 24 uur kans maakt op een Belgerinkel-prijs uit de nationale prijzenpot. Daarnaast kunnen ze de loten ook deponeren in de Belgerinkel-boxen op publieke plaatsen om mee te dingen naar de lokale prijzenpot met als hoofdprijs een nieuwe fiets van het merk Minerva. Op die manier maken inwoners dubbel kans om te winnen.

Deelnemers die het moeilijk hebben om hun lot via het internet te registreren, kunnen het deponeren in een Belgerinkel-box in het stadhuis, CC De Plomblom, zwembad De Kleine Dender en het oud stadhuis. Zij maken dan enkel kans op de lokale prijzenpot van de stad Ninove.

De lotjes zijn beschikbaar bij de volgende handelaars:

  • Ninove: Amplifon Hoorcentrum Ingrid Lucas, Bagatal Baby & Junior, Balloonshop Ninove – Fotografie Nausikaä Asselman, Bakkerij Van Der Bracht Wim, Bioshop Ninove, Bloemen Marquebreuck, Bocadio Ninove, Brood- en banketbakkerij Muylaert, Carrefour Market, Club 10, Copycenter Ninove, Dagbladhandel De Kiosk, De Kolibrie, Dullaert-Steenhout, Fijnkost Van Driessche, Huis Jeanne, Juweliers Nachtergaele, Kapsalon Pilita, Kies keurig Vernaillen, Lucas Creativ, Ninoptics, Optiek Nachtergaele, Phonecompany – Base, Proef de Passie, Recado, Regine Bis, Traiteur Bob, Zakenkantoor Martens-De Kegel, Zelfbouwmarkt
  • Appelterre: Kapsalon Ronny en Guido, Spar Appelterre, Voeding Marijke
  • Denderwindeke: Hemerijckx zakenkantoor, Teaplanet
  • Outer: Spar Express De Vershoek, ‘t Neerhof De Meersman Rony
  • Meerbeke: Bloemen Erica, Onverbloemd

Meer info: www.belgerinkel.be

Topartikels editie Ninove-Dender