Inventarisatie van trage wegen

Een bospad, een veldweg, een doorsteekje in een nieuwe wijk… Trage wegen vind je overal. Fietsers en wandelaars, landbouwers en natuurliefhebbers weten ze zeker te vinden. Toch verdienen heel wat trage wegen in Ninove meer aandacht. 

Daar wil de dienst Mobiliteit in samenwerking met Trage Wegen vzw, werk van maken. In een eerste stap worden alle trage wegen in kaart gebracht. Een enorme onderneming waarvoor de stad graag een beroep doet op de streekkennis en enthousiasme van haar inwoners.

Heb je zin om te ontdekken welke wegeltjes en paden er nog zijn in onze streek, geef je dan op voor de vormingsavond ‘inventarisatie van trage wegen’ op 31 maart om 19.30 uur in de polyvalente zaal van de bibliotheek te Ninove.

Daar maakt men je wegwijs hoe je mee op pad kan om de trage wegen in de buurt te (her)ontdekken en te inventariseren.

Meer info? Dienst mobiliteit, Mare Van Keer, 054 31 32 82, mare.vankeer@ninove.be

 

Topartikels editie Ninove-Dender