Bre@k4 vriendelijkste handelszaak

De portaalsite Handelsgids.be stelde op dinsdag 24 februari 2015 in Hotel De Croone te Ninove ‘De Vriendelijkste Handelaar 2014’ voor. Een initiatief waarmee Handelsgids de vriendelijkheid van een KMO onder de aandacht wil brengen.

In totaal werden er 269 000 mails verstuurd en plaatste men advertenties in de lokale pers. Hierop kwamen 24.000 positieve reacties binnen en hebben 1.992 handelaars een score gekregen voor hun vriendelijkheid.

Om in aanmerking te komen voor de award van Vriendelijkste Handelaar moest de winkelier op zijn minst 100 beoordelingen achter zijn naam hebben.

Oudenaarde kreeg de titel van ‘Vriendelijkste Gemeente van Oost-Vlaanderen’. Ann De Brabanter en Wim Van Laere die in Voorde de sandwich- en pastabar Break@4 openhouden, mochten twee onderscheidingen in ontvangst nemen: die van Vriendelijkste Handelaar van Ninove en die van Vriendelijkste Handelaar van Oost-Vlaanderen.

In onze regio vielen ook nog volgende handelaars in de prijzen: Garage Opel Alain (Aalst), Garage Jos (Affligem), Taxi Beernaert bvba (Geraardsbergen), Alles Kids! (Lennik + Vriendelijkste Handelaar in de sector kleding in België), Elektro Van Den Eede & Renders (Roosdaal) en Eethuis Dimi’s (Wetteren).

Topartikels editie Ninove-Dender