Big Jump in Dender met Braziliaans tintje

Samen met duizenden anderen in heel Europa springen mensen in Vlaanderen (28 locaties) op zondag 13 juli 2014  in het water voor schone rivieren en heldere vijvers. Big Jump is een organisatie van Natuurpunt, GoodPlanet Belgium en Bond Beter Leefmilieu.

In een ludieke sfeer springt men in Ninove al voor de vijfde keer ter hoogte van de voetgangersbrug ‘t Oeverstekske aan het stadspark.  Het thema dit jaar is BraziliĂ« dus roepen de organisatoren zowel de kijkers als de springers op om zich aangepast te kleden en er een sfeervolle jump van te maken.

Programma:

  • 14.30 uur: Verwelkoming
  • 15.00 uur: Allemaal samen springen vanaf de aanlegsteiger langs de Dender.
  • 15.15 uur: Springen voor de echte durvers vanaf de voetgangersbrug.

De brandweer zorgt voor de nodige veiligheid. Wie inschrijft voor de Big Jump maakt kans op een Go Pro Camera. Het dragen van schoenen of sandalen om te springen wordt aangeraden.

Meer info: Joachim De Maeseneer, joachim.de.maeseneer@natuurpuntninove.be of 0499 80 89 05

Topartikels editie Ninove-Dender