39° Quiztoernooi Ninove vrijdag van start

In het schoolrestaurant van het Koninklijk Atheneum Ninove nemen 39 quizploegen van elk vijf spelers het vanaf vrijdag 24 januari 2014 tegen elkaar op in het Quiztoernooi Ninove. Vier weken na elkaar op vrijdagavond. Aanvang telkens om 20 uur.

Alle ploegen spelen tegelijk en krijgen dus dezelfde 160 vragen. Er zijn 15 rubrieken: andere muziek, varia 1, literatuur, film, geschiedenis, natuur en milieu, sport, varia 2, actualiteit (vanaf 2009), aardrijkskunde en toerisme, media, wetenschappen en techniek, beeldende kunst en architectuur, varia 3 en popmuziek.

In het Ninoofs quiztoernooi  krijgt elke deelnemende ploeg een prijzenpakket én is er een speciale prijs per rubriek te winnen.

Erwin Vanopdenbosch is de enige deelnemer die in 39 jaar geen enkele quiz heeft gemist.

Er is ook een jeugdquiz op zaterdag 1 februari, zelfde locatie  maar dan wel om 14 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender