Frederik De Coster en Evelien De Vleminck slimste koppel

De stad Ninove organiseerde op vrijdag 11 oktober in buurthuis ‘De Pallieter’ de preselectie van de televisiequiz ‘De slimste gemeente’.  Frederik De Coster en Evelien De Vleminck wonnen en zullen de stad Ninove vertegenwoordigen.

In het voorjaar van 2014 zoekt presentator Michiel Devlieger een opvolger voor Aarschot als De Slimste Gemeente. In dat programma op Vier mogen quizduo’s hun kennis etaleren met de hulp van hun burgemeester.

Alle Vlaamse gemeenten mogen eind oktober een duo afvaardigen voor de preselecties. Wie daar het best scoort, mag in 2014 meedoen in het programma.

Als Frederik en Evelien de selectie halen, zal burgemeester Michel Casteur hen vervoegen voor de opnames van deze tv-quiz.

 

Meest gelezen op Goeiedag.be