Nazomerconcert Ninoofs Kamerorkest

Het Ninoofs Kamerorkest o.l.v. Theo Vanderpoorten geeft op zaterdag 28 september een nazomerconcert in het trefcentrum “De Linde” te Meerbeke.

Zij brengen een gevarieerd programma van klassieke muziek met onder meer een concertstuk voor viool en orkest van Franz Schubert (soliste Griet Vanderpoorten), de ouverture tot Il Barbiere di Siviglia van G. Rossini, de Barcarole van P.I. Tschaikofsky, een Slavische dans van A. Dvorak, The Phantom of the Opera van  A.L. Webber, e.a.

Daarnaast is er ook eigen werk van de dirigent, namelijk vijf muzikale impressies bij schilderijen van de Ninoofse kunstenaar Jan Vandersmissen. Het wordt een boeiende muziekavond, het orkest dicht bij het publiek dat luisterend ook kan genieten van een glaasje wijn.

Tickets kosten 10 euro en kunnen bekomen worden bij de orkestleden of aan de inkom.

Topartikels editie Ninove-Dender