Gratis vervoer naar het verkiezingslokaal!

Op 13 oktober 2024 worden de vertegenwoordigers voor de gemeente- en provincieraad gekozen. In Merchtem zijn ze van mening dat elke stem even belangrijk en waardevol is.

Voor sommige mensen lukt het soms niet of moeilijk om tot aan het verkiezingslokaal te geraken. Daarom biedt het gemeentebestuur een gratis vervoersdienst aan waar minder mobiele personen gebruik kunnen van maken.

“Indien je deze dienst wil benutten, kan je je aanmelden vanaf 1 augustus 2024 via de gemeentelijke website of telefonisch via het nummer 052-38.11.70. Je hoeft ons enkel je contactgegevens te bezorgen en een tijdspanne te kiezen. Wij contacteren je nadien om een uur af te spreken,” vertelt burgemeester Maarten Mast, bevoegd voor het seniorenbeleid.

Een uitgebreide communicatiecampagne start op 15 juli 2024.

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk