Nieuw salvo kandidaten bij N-VA Merchtem

N-VA-lijsttrekker Reinhoud De Bosscher stelt tegenwoordig met de regelmaat van de klok nieuwe kandidaten voor die zullen uitkomen voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

“Ik ben blij dat de N-VA in Merchtem erin slaagt een mix van gedreven en bekwame mensen aan te trekken; die divers in leeftijd, opleiding en beroepsachtergrond zijn”, aldus De Bosscher.

Zo komt de 25-jarige Nathalie Vyt uit voor N-VA Merchtem. Nathalie studeert weldra af als dokter in de geneeskunde en zal zich aan de VUB nog verder specialiseren. Ze is geen onbekende in Merchtem gezien ze lid is van de KLJ en actief is in het Merchtems vrouwenvoetbal. Toch is ze vooral bekend als dochter van Marie Siccard, die jarenlang de gelijknamige kinderkledingzaak uitbaatte in het centrum.

Ook Benny Buys schraagt de campagne van N-VA Merchtem. Buys was jarenlang zaakvoerder van Dakwerken Buys en wil zijn ervaring als ondernemer ten dienste stellen van de Merchtemse politiek. Daarin bouwde hij ervaring op als lid van de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening. Bovendien is hij bestuurslid bij Natuurpunt.

David Albrechts zal ook de N-VA-lijst versterken. David is een geboren en getogen Merchtemnaar en een bekend gezicht in het straatbeeld, waar hij steeds aanspreekbaar is voor een babbeltje. Politieke ervaring verwierf hij de afgelopen jaren als bestuurslid bij de lokale N-VA-afdeling.

Met Marc Wouters wordt een goede bekende binnengehaald. Wouters is jarenlang penningmeester geweest van de lokale afdeling en is zeer bekend in de lokale voetbalwereld, alwaar hij diverse functies uitoefende. Als Peizegemnaar is hij de ogen en oren van de N-VA in de landelijke deelgemeente.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk