Lijst van de Burgemeester trapt campagne af

Kan het symbolischer dan op een voetbalveld? Op het terrein van FC Cristal Boys werd op vrijdag 21 juni, en op een zonnig moment, de verkiezingscampagne van de Lijst van de Burgemeester afgetrapt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Daar werd de eerste folder van een driedelige uitgave – met als ondertitel “Samen is het mogelijk” – gepresenteerd, die deze week overal in Merchtem in de bus zal vallen. In dat flashy magazine worden alle huidige mandatarissen alsook dertien nieuwe gezichten gepresenteerd. Uiteraard wordt er ook in teruggeblikt op wat in de voorbije legislatuur allemaal is gerealiseerd.

Ondertussen is er ook een website online gezet. Het is duidelijk, de LvB wil ook de komende zes jaar het heft in handen houden. Op plaats 21 na is de lijst met 25 namen compleet. Met Linda De Baerdemaeker en Annelies Goossens werden nog twee nieuwe gezichten gepresenteerd.

De lijst wordt getrokken door burgemeester Maarten Mast met in zijn kielzog schepen Julie Asselman. Op de derde plaats prijkt schepen David De Valck. De vierde schepen, Steven Elpers, fungeert als lijstduwer. Een foto mocht uiteraard niet ontbreken. Stefaan Van Den Eynde, Annelies Goossens, Kurt Bogaerts en Bart Verdickt ontbraken hiervoor wegens andere verplichtingen.

De lijst ziet er als volgt uit:

1Maarten Mast
2Julie Asselman
3David De Valck
4Nathalie Hellinckx
5Mario Vandevelde
6Jeannine Van de Vreken
7Carolien Smallegange
8Joke Elpers
9Janoe Junius
10Anima Vanderstraeten
11Tibo Van Buggenhout
12Ali Alissa
13Bart Verdickt
14Katrien Van den Borre
15Kurt Bogaerts
16Stefaan Van Den Eynde
17Dirk Blomme
18Oana Bocanet
19Linda De Baerdemaeker
20Annelies Goossens
21
22Yves Jonckers
23Chantal Mostaert
24Wim Demunter
25Steven Elpers

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk