Tess De Brandt tekent kermisaffiche

Tess De Brandt van het vijfde leerjaar van GBS Ten Bos wint de affichewedstrijd voor Peizegem kermis. Haar tekening siert nu de kermisaffiche. Zij kreeg van het gemeentebestuur een hele snoepmand. Haar klas, het vijfde leerjaar van juf Anke, won een bezoek aan de minigolf in Peizegem. Als het weer het toelaat trekken zij met 23 leerlingen en de juf naar Minigolf De Kouter waar ze ook nog eens getrakteerd worden op een lekkere wafel.

De kermis zelf vindt plaats van vrijdag 26 tot zondag 28 november. Door de corona crisis kon de kermis niet op de voorziene datum plaats vinden. Daarom werd nu gekozen voor een aangepast programma. Op vrijdag is er een kroegentocht, een primeur voor Peizegem, waarbij in de vier deelnemende café live muziek zal te horen zijn. Diezelfde avond is er nog een fuif in Jeugdhuis Tronk i.s.m. KAJ Peizegem.

Zaterdag- en zondagvoormiddag kan je in JH Tronk terecht voor spek met eieren. Zaterdag om 13 uur opent JH Tronk zijn jeneverkot en om 14 uur is er karaoke. Classic Cars De Snelspies zorgt voor Pansjke Kap en het Boskants kampioenschap mondmaskerschieten. Trshbeatz maakt een muzikale rondgang en de zaterdag wordt afgesloten met een fuif in JH Tronk.

Zondag is er om 14 uur het bierpong kampioenschap in JH Tronk. Op hetzelfde moment opent KAJ zijn poffertjeschalet en vanaf 14 uur kan je terecht in de refter van GBS Ten Bos voor kindergrime en glittertattoos, een optreden van het kinderkoor Muziek Plastiek, een danspietenshow met Sinterklaas en een kermisconcert van Music Time.

Tess De Brandt (met geschenkenmand) en haar klasgenootjes
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk