Pater Karel en kermis op de Reedijk

Biervereniging Geuzeneuze had iets speciaals in petto voor de bezoekers van de jaarmarkt: Pater Karel kwam er het bier van de microbrouwerij van het Norbertijnenklooster in Grimbergen voorstellen. Geuzeneuze voorzitter Kris Van Buggenhout was terecht fier op deze primeur.

De aanwezigen konden proeven van het Magnus Opus Brut Beer, de Astrum Pale-Ale en Ignis Quadruple. Geuzeneuze serveerde er ook hapjes bij terwijl Pater Karel de brouwactiviteiten grondig toelichtte.

In samenwerking met Carlsberg komt er in Grimbergen een belevingscentrum en expositieruimte en er wordt ook werk gemaakt van een vierde biersoort.

Ondertussen konden de bezoekers van het August De Boeckhuis de tentoonstelling rond de geschiedenis van KHO Merchtem bekijken en intekenen voor het boek met dezelfde inhoud. Ondertussen werden er op de Reedijk wedstrijd voor ezels en honden georganiseerd.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...