Nico, Yves en Silke zijn kampioen van Merchtem

Maandag werd het Merchtems Wielerkampioenschap gereden. Nico De Ridder (-40), Yves Loncke (+40) en Silke Plas (dames) mochten de trui van Kampioen van Merchtem aantrekken. Het zilver was voor Geert Cleymans (-40), Benjamin Van Damme (+40) en Lida Arazola (dames). Brons ging naar Davy Mertens (-40) en Geert Hellinckx (+ 40).

Laurent Verbanck van de Saloncoureurs reed het kampioenschap uit ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Hij kreeg zo’n 350 euro aan aanmoedigingspremies, een som die uiteraard naar het goede doel ging. Ondertussen rakteerde de The Bounce Band op de Varkensmarkt op jazzy big band muziek. Een special act werd gebracht door Evelien De Ridder, echtgenote van Steven Elpers.

Het podium bij de -40
Het podium bij de +40
Goud en zilver bij de dames
De saloncoureurs met Laurent Verbanck, deden mee voor Kom Op Tegen Kanker.
Evelien De Ridder en The Bounce Band op de Varkensmarkt
Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...