Ai Marieke, Marieke

De Koniniklijke Muziekvereniging Concordia  bracht op zondag 5 mei een mooi en druk bijgewoond paasconcert in de parochiekerk van Merchtem. De muzikanten stonden onder leiding van Thomas Roelants en brachten een mooie mix van eigentijdse harmoniemuziek. Tim Van Medegael, dirigent van Music Time uit Peizegem en verbonden aan het Brussel Philharmonic, bracht een gesmaakte solo op bastrombone.

Maar het hoogtepunt van het concert kwam na de pauze. Micheline Van Hautem bracht haar programma Brel & Brass waarin ze liederen van grootmeester Jacques Brel vertolkte. Ze deed dat met bravoure en met de muzikale steun van Concordia. Voorzitter Marc Vanderstraeten en presentator Pieter Vercauteren zagen dat het goed was en dat de aanwezigen met volle teugen genoten van deze muzikale weldaad.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...