Oud-Ifi winnaar Merchtem Quizt 2019

Oud-Ifi stond al aan de leiding na de tweede ronde van Merchtem Quizt en werd niet meer bedreigd. Ook de nummers twee (Frankische Velden) en drie (Trebor Seam) behielden hun plaats van vorige keer.

Voor de laatste avond kregen de deelnemers een extra tip, want het antwoord op elke vraag situeerde zich in bepaald thema. Zo was er, antwoord met een; antwoord van avond 1, een K3-lied, een wapen, een gemeenteraadslid, een bekender persoon, …

“Elke quizploeg krijgt een prijs in de vorm van bonnen die ze kunnen besteden in een Merchtems café. Hoe hoger een ploeg eindigt, hoe meer bonnen ze krijgen.” Vertelt jurylid Tom Vastenavondt. “We hebben over drie zondagavonden heen een kleine 900 quizzers naar Merchtem Quizt laten afzakken. We dus wel spreken van een succes. ,” besluit jurylid Toon Luypaert.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk