Cameron stelt VDB-collectie voor

Cyclo Club Marcel is een kledingcollectie voor wielerliefhebbers die exclusief bij ZEB te verkrijgen is. Op maandag 8 april pakte Cyclo Club Marcel in het hoofdkwartier van ZEB in Merchtem uit met een primeur: een collectie T-shirts gewijd aan Frank Vandenbroucke. “20 jaar na zijn fameuze zege in Luik-Bastnaken-Luik en 10 jaar na zijn plotse dood, leek de tijd rijp om een collectie exclusief gewijd aan VDB te maken” zegt Luc Van Mol, CEO van ZEB.

ME ZEB 2Cameron Vandenbroucke, dochter van Frank, kwam naar Merchtem om er de collectie voor te stellen. Die bestaat uit een aantal T-shirts die in alle ZEB-winkels verkrijgbaar zijn plus een limited edition (100 stuks) die alleen online te verkrijgen is. Ze dragen verschillende verwijzingen naar Frank Vandenbroucke (‘Ploegsteert’ (zijn geboortedorp), ‘La Doyenne’ (Luik-Bastenaken-Luik), ‘Il bimbo d’oro’ (Het gouden kind, zijn bijnaam). Dit laatste T-shirt vindt Cameron zelf het mooist.

Cameron Vandenbroucke (19) combineert haar studies communicatiewetenschappen met een leven als wielrenner. Zij maakt deel uit van de opleidingsploeg van Lotto-Soudal. In een interview verklaarde Cameron “zeer vereerd te zijn met de collectie die is opgedragen aan haar vader”. Zij is ook het gezicht van de collectie en speelde graag de rol van model.

Zij was naar Merchtem gekomen in het gezelschap van ‘mami’, de mama van Frank Vandenbroucke en een heel belangrijke figuur in het leven van Cameron.

Foto: Cameron Vandenbroucke met ‘mami’ en ZEB-CEO Luc Van Mol die het ‘limited edition’ T-shirt draagt. Je vindt het op www.zeb.be/nl/cyclo-club-marcel-heren-tops-t-shirt-ccm-191mt-030-white.

www.zeb.be  —  www.facebook.com/ZebWeb

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk