Maak kennis met Natuurpunt Merchtem

Natuurpunt is meer dan de vrijwilligers die je op geregelde tijdstippen in natuur- en andere groengebieden aan de slag ziet met de schop (om te planten) of de kettingzaag (om te knotten). Wil je kennis maken met Natuurpunt en zijn activiteiten dan kan je op vrijdag 23 februari om 20 uur naar het August De Boeckhuis komen waar de vereniging met klank en beeld een overzicht van zijn activiteiten van het voorbije jaar presenteert.

Natuurpunt bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, mannen en vrouwen, die zich daadwerkelijk willen inzetten voor het onderhoud van houtkanten, de aanleg en het beheer van poelen, het aanplanten van geboortebossen of – lanen, het verzorgen van bomen, enz. Natuurpunt Merchtem kan hierbij rekenen op de logistieke steun van het gemeentebestuur.

Natuurpunt Merchtem ontstond in 2001 uit een samensmelting van Natuurreservaten vzw en Wielewaal, voornamelijk onder impuls Kris De Pauw (+ 2009).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk