Jonge motorrijder (16) ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen

Op de Linthoutseweg in Meuzegem bij Wolvertem is maandagmiddag een 16-jarige motorrijder uit Merchtem zwaargewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.40 uur. De jongen was op weg naar huis. Hij kwam met zijn motorfiets uit een zijstraat en kwam op de Linthoutseweg in botsing met een vrachtwagen. De hulpdiensten, waaronder een MUG, kwamen massaal ter plaatse.

“Een jonge motorrijder is aangereden door een vrachtwagen en heeft zeer zware letsels opgelopen”, bevestigde Veerle Kerremans van de politie KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) in een eerste reactie. Nadat de eerste zorgen waren toegediend ter plekke, werd het slachtoffer weggevoerd naar het ziekenhuis. Hij zou niet in levensgevaar verkeren.

De Linthoutseweg werd een tijdlang volledig afgesloten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise