Sinterklaas maakt zich klaar voor doortocht in Meise

De Sint is in het land en dat gaat ook in Meise niet onopgemerkt voorbij. Op zaterdag drie december is er de grote Sinterklaasdoortocht.

De Sint komt vanaf 9.45 uur langs op de speelplaats van ‘t Schooltje van Oppem. Daarna gaat het naar het Ann Christyplein in Meise (10.30u); ‘t Ameuzement in Meuzegem (11.15u); speelplaats chiro Eversem (12.30u); Aquamarijn in wijk De Nekker (13.15u); Levedale (14u); fanfarezaal De Eendracht in Westrode (14.45u); speelterrein Neerveld in Imde (15.30u); aan de kerk in Rossem (16.15u) en tot slot om 17 uur aan de parking van de Godshuisstraat 33 in Wolvertem.

Kinderen kunnen de kleurplaat die terug te vinden is via de gemeentelijke website inkleuren en meenemen naar de doortocht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise