Oproep voor vrijwilligers ter ondersteuning van OekraĂŻense vluchtelingen

Ter ondersteuning van OekraĂŻense vluchtelingen wordt een oproep gelanceerd naar vrijwilligers.

Specifiek worden mensen gezocht die ondersteuning kunnen geven bij het onderwijs van OekraĂŻense kinderen in de scholen.

Vooral mensen die goed zijn met kinderen en eventuele ervaring hebben in het onderwijs of de kinderzorg genieten de voorkeur. Ben je bijvoorbeeld een leerkracht of kinderverzorger die met pensioen is? Of spreek je een mondje OekraĂŻens en/of Russisch?

Daarnaast wordt ook ondersteuning gezocht voor OekraĂŻense gezinnen bij de zoektocht naar een (huur)woning. Ben je praktisch ingesteld, ken je een beetje de weg op de woningmarkt en weet je van aanpakken?

Contact opnemen kan via secretariaat@meise.be.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...