UPDATE Partnermoord in Meise

UPDATE

Partnermoord Meise 2Het slachtoffer is de 62-jarige Marianne Huysmans die, volgens haar dochter Vanessa, de dader had in huis genomen uit medelijden. De man was labiel maar vond in Marianne een sterke vrouw die hem verzorgde. “Haar medelijden werd haar fataal,” verklaarde een zwaar aangeslagen dochter.

OORSPRONKELIJK ARTIKEL

Deze morgen (donderdag 22 februari) heeft een man van 48 zijn partner van 62 neergestoken in hun woning aan de Leon Fischerlaan in Meise. De vrouw kon nog naar buiten vluchten maar is op de oprit aan haar verwondingen bezweken.

Vanmorgen omstreeks 9 uur werd een echtelijke ruzie tussen een man uit Rixensart en zijn 62-jarige partner beslecht met een messteek. De vrouw werd getroffen in de longen, vluchtte nog naar buiten maar buren zagen hoe ze op de oprit in elkaar zakte en ter plekke overleed.

De 48-jarige man werd aangehouden en verhoord. Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een labo en een wetsdokter aangesteld.

Nieuwsbrief
Je zou ook interesse kunnen hebben in...