Gedurfd: klaar met volgend cultuurseizoen!

Veel cultuurmedewerkers zouden voor minder al de handen in de schoot geworpen hebben, maar in Liedekerke blijven ze niet bij de pakken zitten. Het volgend Liedekerkse vrijetijdsseizoen is klaar – uitgetekend en wel van september tot juni – met een gevarieerd aanbod aan theater, muziek, poëzie en workshops. In de hoop dat corona geen roet in het eten gooit…

Wat vroeger de normaalste zaak van de wereld was – een cultuurprogramma goed bij voorbaat en met de nodige poeha aankondigen – is vandaag een gedurfde poging van onverbeterlijke cultuuroptimisten. Maar de vrijetijdsdienst van Liedekerke maakt zich sterk haar programma te kunnen waarmaken, onder het nodige voorbehoud. “We stelden een mooi en gevarieerd aanbod samen, vrij coronaproof, met workshops en lezingen in groetere ruimtes en zaalvoorstellingen met respect voor de veiligheidsmaatregelen en meest recente onderrichtingen”, klinkt het.

Aanbod

Een greep uit het aanbod: kermis Opperstraat, Bram & Lennert, Martine Prenen, William Boeva, Bert Gabriëls (foto), muziektheater De Kolonie, Seniorenfeest, Poëzie aan de Dender, Repair Café, voorstellingen van Jong Motoen… De ticketverkoop start op zaterdag 22 augustus om 10 uur.  Voor een aantal grotere activiteiten is het wel even wachten op definitief groen licht. Corona, weet je wel. Info: 053 64 55 82 – Mail: uit@liedekerke.be. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...