Kort Liedekerke: mobiele camera’s

De vier TARL-gemeenten – Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke – hopen deze zomer drie mobiele camera’s in te zetten op zogenaamde ‘hotspots’ en evenementen. De vier gemeenten kopen samen een hoogtewerker aan om onder meer deze camera’s te plaatsen, maar je kan zo’n toestel ook gebruiken om bomen te snoeien, voor werfwerken of het reinigen van dakgoten.

Mogelijke overlast-plekken zijn onder meer het centrum van Liedekerke of het park van Kruikenburg in Ternat. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws