Kort Liedekerke: twee huizen vernield

Een felle brand in de Impegemstraat in Liedekerke verwoestte twee huizen. Het vuur ontstond rond 1 uur ’s nachts in een leegstaande woning waaraan al jarenlang wordt gerenoveerd. Bij de brand raakte niemand gewond, maar de materiële schade is enorm.

De brand sloeg eveneens over op het huis van buurman Jorn De Bisschop. Zijn woning werd onbewoonbaar verklaard. Het jonge gezin kan voorlopig terecht bij de broer van Jorn die in Welle woont. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws