Kort Liedekerke: 303 patiënten in triagecentrum

Het triagecentrum voor Liedekerke en Denderleeuw in jeugdhuis Bokaal kreeg de laatste vier weken – van 23 maart tot 21 april – maar liefst 303 patiënten over de vloer. Elke patiënt met coronasymptomen kan via de huisarts naar dit centrum worden doorverwezen.

Na onderzoek volgt thuisisolatie of doorverwijzing naar het ziekenhuis. In totaal werden slechts 10 patiënten naar een ziekenhuis doorverwezen. (ggm) 

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws