Kort Liedekerke: plantjes als dank

De Vriendenkring VKL Daatmet in Liedekerke organiseerde in maart een tombola en wil een deel van de opbrengst gebruiken, om het personeel van de thuiszorg in de bloemetjes te zetten.

“Concreet gaan we op zaterdag 4 april zo’n 120 plantjes verdelen over de mensen van het wit-gele kruis, Familiehulp en enkele thuiszorg-personeelsleden”, vertelt woordvoerder Johan Plas. “We willen als club zo onze steun betuigen en laten zien, dat we met ons allen achter deze fantastische mensen staan.” (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws