Kort Liedekerke: mondmaskers cadeau

Vlaams Belang Liedekerke schonk 700 mondmaskers aan wzc Sint-Rafa√ęl. De actie kwam er in samenwerking met de afdelingen uit Denderleeuw en Aalst. Via Vlaams Belang Aalst konden de Liedekerkse leden maskers bijbestellen. Zevenhonderd maskers werden op 10 april afgegeven in het woonzorgcentrum zelf en in Residentie Sara. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws