Kort Liedekerke: inbreuken lompenbedrijf

De Rijksdienst Sociale Zekerheid hield een grondige controle bij een lompenbedrijf in de Nijverheidszone Begijnenmeers in Liedekerke. Daarbij werden maar liefst twaalf inbreuken op de deeltijdse arbeid vastgesteld. Dat is niet de eerste keer.

Vorig jaar in december namen onder andere ook de federale gerechtelijke politie, de brandweer, de dienst Vreemdelingenzaken en de dienst Leefmilieu deel aan een uitgebreide controle-actie. Dezelfde site werd volledig doorzocht, met onder andere een speurhond.

Er werden toen vier illegalen aangetroffen, problemen met de brandveiligheid en een inbreuk op het leefmilieu. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws