Pannenkoekenfestijn t.v.v. Kom Op Tegen Kanker

Op zondag 16 februari organiseert Bikeaid.be zijn jaarlijks pannenkoekenfestijn in Lennik. Bikeaid.be is een beweging met als doel fietsliefhebbers in Vlaanderen te motiveren om zich in te zetten voor de strijd tegen kanker. In dit kader worden er verschillende acties op touw gezet waaronder het pannenkoekenfestijn dat elk jaar een mooie bijdrage levert voor Kom op Tegen Kanker.

Bovendien wordt er dit jaar een fraaie tombola georganiseerd met meer dan 1000 euro te winnen aan prijzen via lokale handelaars, die langs deze weg het evenement mede ondersteunen. De ideale gelegenheid dus om lekkere pannenkoeken te eten, de strijd tegen kanker te steunen en mooie prijzen in de wacht te slepen!

Pannekoekenfestijn WTC Sintemettes i.s.m. BIkeaid.be, t.v.v. Kom Op Tegen Kanker op zondag 16 februari van 14 tot 20 uur in: Zaal Ons Huis, Markt 9, Lennik

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland