Lennik presenteert nieuwe vrijetijdsgids

De vrijetijdsdienst van de gemeente Lennik bracht een nieuwe vrijetijdsbrochure uit in de vorm van een trendy magazine. ‘UiT in Lennik’ valt deze week bij alle Lennikenaren in de bus en is gratis te bestellen bij de gemeente.

De vrijetijdsgids van Lennik ziet er vooral heel fris en kleurrijk uit. In het kleine magazine kunnen alle Lennikenaren informatie terugvinden over het Lennikse vrijetijdsaanbod, van de openingsuren van de bibliotheek tot de cursussen van de kunstacademie.

Anekdotes

‘Maar je vindt er ook een overzicht in weer van de verschillende jeugd-, sport-, en cultuurverenigingen. Het is een gids vol nuttige informatie die af en toe wat op smaak werd gebracht door interessante weetjes en sappige anekdotes’, zegt vrijetijdsschepen Filip Van Ginderdeuren (LB), die erg tevreden is met het resultaat.

De gids bundelt ook meteen alles wat met vrije tijd te maken heeft. Zo is er niet alleen informatie over het toerisme- en cultuuraanbod in weer te vinden, maar ook over het jeugd- en sportaanbod. De gids zal jaarlijks verschijnen en valt in alle Lennikse postbussen.

Vanaf januari 2014 verschijnt er ook een driemaandelijks vrijetijdsmagazine waarin alle activiteiten en evenementen in Lennik worden opgenomen.