15de editie van Hernse Gedichtendag groot succes

De jaarlijkse Gedichtendag vond plaats in de Bibliotheek Petrus Naghel in Herne, dat intussen toe was aan haar 15de editie. De Gedichtendag stond helemaal in het thema van ‘Vriendschap’ en hield een stevig gevuld programma in. De plaatselijke woordafdeling van de Academie Muziek, Woord en Dans en ’t Jeugdmuziek Herne droegen bij tot het creëren van een knusse sfeer. Schoolkinderen, schepenen, woordkunstenaars uit het Pajottenland en andere volwassenen droegen tientallen gedichten voor en speelden korte toneeltjes. Eregaste van de avond was Sarah Copriau, directeur van de Gooikse muziekacademie, die enkele prachtige stukken op de piano speelde. Als speciale gast werd Geert Vanhassel uitgenodigd.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland