Meerstraat en Beigemsesteenweg afgesloten wegens asfalteringswerken

Het gemeentebestuur van Grimbergen gaat deze Paasvakantie grote stukken wegdek vernieuwen in de Meerstraat en de Beigemsesteenweg. De werken starten op maandag 3 april en duren tot en met 7 april. Doorgang is tijdens de werken niet mogelijk.

De huidige toplaag van het asfalt wordt afgefreesd en de klinkers in de bocht met de Beigemsesteenweg worden uitgebroken. Daarna legt de aannemer een nieuwe asfaltlaag aan.

“Concreet wordt er gewerkt in de Meerstraat vanaf huisnummer 156 tot aan het kruispunt met de Parklaan en in de Meerstraat vanaf huisnummer 66 tot net voorbij de beklinkerde aansluiting met de Beigemsesteenweg”, verduidelijk schepen van Water en Wegen Kirsten Hoefs (CD&V). “In de Beigemsesteenweg wordt er gewerkt vanaf het kruispunt met de Grote Heirbaan tot aan de woning met huisnummer 204.”

“Tijdens de asfalteringswerken is de straat afgesloten voor alle verkeer. We voorzien de nodige omleidingen met correcte signalisatie. Ook de bushaltes kunnen niet bediend worden. Via www.delijn.be/nl/routeplanner kan je jouw route berekenen”, meldt schepen van Mobiliteit Philip Roosen (N-VA).

Het gemeentebestuur plande de werken, die de nodige hinder zullen veroorzaken, bewust in tijdens de paasvakantie omdat er dan minder verkeer is.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise