13 handelaars leveren voortaan aan huis

 

Dertien handelaars in en rond Grimbergen gaan hun producten voortaan aan huis leveren via Beedrop. Daarmee gaan ze de concurrentie aan met grootwarenhuizen, die hun boodschappen al langer online aanbieden.

Beedrop.be brengt lokale aanbieders van voeding online onder één dak, en promoot die bij de online consument. Daarnaast zorgt Beedrop.be voor het oppikken, leveren aan huis en betalen van voeding, drank en huishoudproducten. Voortaan stappen ook dertien handelaars in en rond Grimbergen in het project. Klanten kunnen vanaf nu online shoppen bij Brouwerij Vercauteren, Visjes Van Spiessens, Kipjes van De Coster, Leonidas Merchtem, Bakkerij Joos, Torenhof Groenten & Fruit, Keurslager Van Damme, Chocolatier Ardelis, Flanders Spirits, Hoeve Van Dorslaer, Niekes Keuken, Smaakmarkt en Fruitbedrijf Doms.

Beedrop organiseert een tot driemaal per week (afhankelijk van de regio) een ophaling bij de handelaars, boeren en producenten. Lokale Beedrop-koeriers registreren de pakketten, combineren die volgens de instructies en leveren die tot slot gratis bij de consumenten af.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...