Roostbaan afgesloten voor rioleringswerken

 

Op de Roostbaan starten op dinsdag 15 januari wegeniswerken tussen de Noodbeekstraat en de gemeentegrens met Meise. De nodige omleidingen worden voorzien.

De werken bestaan uit de opbraak van de verharding en fundering, de aanleg van een nieuw rioleringsstelsel, het aanbrengen van een nieuwe fundering en een asfaltlaag voor de rijweg. Deze werken zullen in het voorjaar voltooid worden rekening houdend met weerverlet en wettelijke verlofperiodes.

Tijdens deze werken zal de Roostbaan worden afgesloten voor zowel de zwakke weggebruiker als voor al het gemotoriseerd verkeer. De nodige omleidingsroutes worden voorzien alsook de passende verkeerstekens. Overtredingen zullen worden bestraft met administratieve boetes.

Voor de betrokken bewoners en omgeving zal er een maximum aan toegankelijkheid en veiligheid worden voorzien.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...