Koningslosesteenweg nog zeker tot volgende week dicht

 

De Koningslosesteenweg blijft nog zeker tot volgende week volledig afgesloten. De voorbije dagen werd daar een ernstige wegverzakking vastgesteld. Gisteren vond een camera-inspectie plaats om de oorzaak te achterhalen. Ondanks dat een expert van de watermaatschappij dat eerder al had weerlegd blijkt de oorzaak toch bij hen te liggen. “Er was op die plek eind vorig jaar ook al eens een defect in de waterleiding”, zegt schepen van Openbare Werken Chris Selleslagh (Open Vld). “Daarbij zijn werken uitgevoerd maar blijkbaar niet helemaal zoals het moest want er is een grote holte achtergebleven. Daar is het wegdek nu ingezakt. Een waterlek werd gelukkig wel niet vastgesteld. Het is nu zaak voor onze verzekering om zo snel mogelijk tot overeenstemming te komen met de watermaatschappij en dan kan het wegdek hersteld worden. We hebben aangedrongen op spoed en het kan best wel snel gaan. Maar het Paasweekend komt sowieso nog te vroeg.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise