Fietsers klaar voor 'De Lus'

De gemeente organiseert op 15 augustus opnieuw De Lus, een recreatieve fietstocht in en rond Grimbergen, met afstanden variërend van 25 tot 100 kilometer. Elke lus kan apart gereden worden zodat men volgens eigen ritme de kilometers al dan niet aan mekaar rijft.

Zoals steeds is de centrale vertrek- en aankomstplaats het Guldendal in Grimbergen centrum. Deze site wordt opnieuw omgebouwd tot een recreatiedorp met springkastelen, eet- en drankstandjes en optredens van de omliggende fanfares.

Kinderen kunnen in de namiddag ook leren fietsen op twee wielen.

Voor drie euro inschrijvingsgeld ontvangt elke deelnemer een drankbon, de bedrukte routes, bijstand en verzekering bij pech of ongeval en de kans om één van de twee prachtige fietsen te winnen die om 18 uur verloot worden onder de aanwezige deelnemers.  

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise