Nieuw hockeyveld voor Royal Baudouin Hockey Club

De Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek opende onlangs officieel haar gerenoveerd hockeyveld gelegen aan de Kalenbergstraat. De club -die werd opgericht in 1935- speelde de afgelopen twee seizoenen met haar dames in Nationale 1 en met haar heren in Nationale 2. Om op nationaal niveau mee te kunnen draaien moet een hockeyveld FIH-gekeurd worden. Het veld van de Dilbeekse club voldeed niet meer aan deze voorwaarden onder andere door een onderlaag uit 1989. Hoog tijd werd het dus om te investeren in een gerenoveerde kunstgrasmat. Aan deze renovatie hangt bovendien een sociaal verhaal. De oude grasmat werd geschonken aan de Togolese hockeyfederatie. Naast de grasmat schenken de club, haar leden en sympathisanten nog een lading hockeymateriaal zoals kledij en sticks.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland