Dilbeek: Parkeerverbodsborden nu aanvragen via website gemeente

Wanneer je verhuist, bouwt of verbouwt neem je soms een deel van de openbare weg in als laad-en loszone, om een container, een steiger of een bouwkraan te plaatsen. Vanaf 1 februari kan je via de gemeentelijke website rechtstreeks een aanvraagformulier indienen voor een aanvraag inname openbaar domein of voor het ontlenen van parkeerverbodsborden. 

Via het nieuwe aanvraagplatform zorgt de gemeente Dilbeek voor een eenvoudige digitale verwerking van de aanvraag en aflevering van een vergunning en parkeerverbodsborden. Na aflevering van de vergunning, betaal je via een onlinebetalingssysteem. Een externe firma, Optimal Parking Control, zal de plaatsing, het opvolgen en het weghalen van de aangevraagde parkeerverbodsborden voor zijn rekening nemen. 

Je zal vanaf heden dus niet meer op het recyclagepark terecht kunnen voor je parkeerverbodsborden tegen waarborg. Alle verdere informatie kan je vinden op de website van de gemeente Dilbeek.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland