McDonald’s zoekt 40 mensen voor nieuw restaurant Dansaert Park

Komend voorjaar opent McDonald’s BelgiĂ« een nieuw restaurant in het Dansaert Park in Groot-Bijgaarden.

Naar aanleiding van deze opening organiseert McDonald’s drie rekruteringsdagen om het nieuwe team te selecteren. Het restaurant is goed voor een veertigtal nieuwe jobs.

De rekruteringsdagen  vinden plaats op dinsdag 13 januari, donderdag 29 januari en dinsdag 10 februari.

Het eerste rekruteringsmoment heeft plaats op dinsdag 13 januari van 14 tot 18 uur in het Breugheldal in Itterbeek (eerste verdieping).

Het tweede rekruteringsmoment zal plaatsvinden in het Cultuurcentrum Westrand in Dilbeek tijdens de Jobdag van het Dansaert Park op donderdag 29 januari  die loopt van 10 tot 17 uur.

Het derde en laatste rekruteringsmoment is gepland op dinsdag 10 februari van 10 tot 18 uur, opnieuw in het Breugheldal in Itterbeek.

McDonald’s rekruteert elke medewerker op basis van motivatie, niet op basis van diploma, ervaring of achtergrond.

51 procent van de medewerkers is jonger dan 25 jaar. Voor de helft van deze jongeren is een job bij McDonald’s BelgiĂ« de eerste werkervaring, die zo cruciaal is om te starten op de arbeidsmarkt.

‘Opleiding vormt de hoeksteen van ons HR-beleid. Daarom wordt iedereen vanaf de eerste werkdag opgeleid en investeren we ook in groeimogelijkheden voor onze medewerkers’, legt Stephan De Brouwer, Managing Director bij McDonald’s BelgiĂ«, uit.

Voor dit gnieuwe restaurant is McDonald’s voornamelijk op zoek naar medewerkers onthaal/zaal en medewerkers voor keuken/grill.

GeĂŻnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij de plaatselijke VDAB.