Vuur uw vragen af tijdens eerste 'Dag van de Dilbekenaar'

Komende zaterdag, 27 september, vindt de eerste Dag van de Dilbekenaar plaats, een dag die alle bewoners van de gemeente bij elkaar wil brengen voor een groot en gezellig volksfeest.

Omdat de Dilbekenaar centraal staat die dag, geen grote ronkende verklaringen van politici. Je komt de hele dag wel op verschillende manieren meer te weten over de projecten die in Dilbeek op stapel staan, kunt je mening kwijt over het beleid of tips geven over hoe het beter kan.

Dat kan in een van de stands, maar je kunt even goed zelf de burgemeester of een schepen aanspreken. Tussen 17 en 18 uur is er een rondje speeddating met de schepenen, waarbij je de kans krijgt persoonlijk vragen af te vuren. De antwoorden moeten gebald zijn, want de tijd is beperkt.

Patattenveld

Van 18 tot 19 uur trakteert het gemeentebestuur. Wie een drankje koopt ter waarde van één bonnetje, krijgt er een extra bonnetje bovenop.

Naast de informatie is er van alles te beleven op het Patattenveld, tussen Westrand en het gemeentehuis. Muzikale talenten kunnen deelnemen aan een jamsessie, er is een demonstratie volksdans, animatie voor jong en oud en er zijn hapjes.

Het volledige programma vind je op www.dagvandedilbekenaar.be