Extra rood voor Rode Neuzendag

Dit jaar zullen de rode neuzen voor Rode Neuzendag door corona op een hand te tellen zijn. Een rode neus onder een mondmasker is ook geen zicht en vooral moeilijk om dragen. Daarom riepen de leerlingenraden van GO! Atheneum Denderleeuw alle leerlingen en leerkrachten op om donderdag 19 november iets rood te dragen. Zo wou de school tonen dat ze er zowel in school of vanuit hun kot voor elkaar zijn, ook als iemand het moeilijk heeft… want daar draait Rode Neuzendag tenslotte om.

Vandaar dat er nogal wat ‘rode teams’ kwamen opdagen, de leerlingenraden zullen er mooie en hartverwarmende collages van maken!  Volgende week donderdag, 26 november, plant GO! een tweede actie: alle leerlingen en leerkrachten zullen die donderdag de hele dag in het rood schrijven. Marco Borsato zou het gewéldig vinden! (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...