Kort Denderleeuw: 158 hardrijders gevat

Corona of niet, voor de politiekorpsen van Denderleeuw en Haaltert blijft verkeersveiligheid een permanent op te volgen item. Zopas controleerde de politie van Denderleeuw en Haaltert bestuurders op overdreven snelheid op twee locaties in de zone: op de Steenweg in Denderleeuw en de Stationsstraat in Haaltert.

In totaal duwden liefst 158 bestuurders de gaspedaal te hard in. Op de eerste locatie werden 449 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden 98 bestuurders te snel. In de Stationsstraat reden 60 van de 712 voertuigen sneller dan toegelaten. Alle betrokkenen mogen een fikse boete verwachten. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws